Inloggen - Bent u journalist of redacteur?

Webinars

Kennismakingsactie

Terug naar overzicht

Netwerken & Netvliesmanagement

15-04-2020 - 13:00 - 15:00 uur
Locatie: Online sessie

Als er iets belangrijk is voor zichtbaarheid, dan is dat het hebben van een krachtig netwerk. Met klanten, journalisten, ambassadeurs en andere zakenrelaties die jou verder helpen én voor wie jij van waarde bent. Hoe bouw je zo’n netwerk slim op en laat je het groeien? Wat doe je om het netwerk zo goed mogelijk te benutten? En welke manieren van netvliesmanagement pas je toe, ofwel: hoe blijf je in beeld zodat mensen aan jou denken? Dit en meer komt aan bod in deze bijzonder praktische sessie. Omdat de huidige tijd vraagt om online netwerkcontacten is het programma daar speciaal op afgestemd: hoe blijf je zichtbaar én hoe benut je de kracht van je netwerk zonder face-to-face-ontmoetingen.

Over Daniƫlle de Jonge

Daniëlle de Jonge is keynotespreker, trainer en auteur van de bestsellers "Verleid de klant”, "Human2Human: de nieuwe klantrelatie" en “Extreem klantgericht”. Met een prikkelende en enthousiasmerende aanpak helpt zij professionals om zakelijk onweerstaanbaar aantrekkelijk te zijn. Binnen het werkveld van klantgerichtheid en commercie is zij daardoor uitgegroeid tot een bekend expert als het gaat om persoonlijke klantrelaties. Meer over Daniëlle

Wat zeggen anderen over Daniëlle:

"Haar observaties zijn raak en humorvol. Haar adviezen praktisch en effectief."

"Ik heb in diverse settings met Danielle samengewerkt en bewonder haar energieke werkwijze en haar praktische en no-nonsense aanpak."

"Op onnavolgbare wijze legt zij een link legt tussen theorie en praktijk waardoor het rendement voor haar cliënten hoog is."  

Praktische info

Locatie: Online sessie
Datum: 15-04-2020
Tijd: 13:00 - 15:00 uur
Prijs: € 75,- excl. BTW (non-refundable)
Maximum aantal inschrijvingen: 4
Beschikbare plaatsen: 2

Voor het inschrijven van deze sessie, wordt een non-refundable bedrag van € 75,- excl. BTW gevraagd.
De inschrijving is pas defintief nadat deze betaling is voldaan.
Door je in te schrijven, ga je akkoord met de voorwaarden.

Jouw gegevens

Naam:

Adres:

Postcode:

Woonplaats:

E-mailadres:

Terug naar overzicht