Inloggen - Bent u journalist of redacteur?

VIDM Awards

Kennismakingsactie

Terug naar overzicht

Publiciteit en Online zichtbaarheid voor Zorg- en Onderwijsprofessionals

04-02-2020 - 13:00 - 16:00 uur
Locatie: House of Watt, James Wattstraat 73, 1093 JV Amsterdam

Is jouw verhaal interessant voor een journalist? Wanneer is een onderwerp interessant genoeg om over te schrijven? En hoe vertel je online op de best mogelijke manier wat je doet en waar je bedrijf voor staat?

Tijdens deze sessie krijg je handvatten aangereikt waarmee je de online communicatie aanpast en optimaliseert. En tips over de meest effectieve persbenadering.  Meike beantwoordt je vragen en denkt graag met je mee over jouw mediakansen. Zo presenteer je jezelf zowel online als in de media op de manier die bij jou en de organisatie past.

Wat zeggen anderen over deze sessie:

"Prettig om weer een middag no-nonse tips te krijgen van een journalist. En het was net als alle VIDM-workshops ook weer prima verzorgd. Aanrader!"

"Dank voor al je inspirerende tips. Kijk uit naar alle prachtige artikelen die we kunnen schrijven om ouders succesvol te laten scheiden zonder drama!"

Over Meike Bergwerff

Meike Bergwerff is een freelance journalist met een liefde voor online en interesse in zorg en onderwijs. Dit komt mede door haar achtergrond in die sector, ze is naast journalist ook geschoold als Sociaal pedagogisch werker. Die twee interesses komen samen in haar werk, ze schrijft met regelmaat over deze sectoren. Niet alleen voor nieuwsmedia, maar ook voor organisaties. Ze probeert altijd haar netwerk verder uit te breiden en belangrijke en goede verhalen te vinden en te vertellen. Lees meer over Meike...

Praktische info

Locatie: House of Watt, James Wattstraat 73, 1093 JV Amsterdam
Datum: 04-02-2020
Tijd: 13:00 - 16:00 uur
Prijs: € 75,- excl. BTW (non-refundable)
Maximum aantal inschrijvingen: 9
Beschikbare plaatsen: 4

Voor het inschrijven van deze sessie, wordt een non-refundable bedrag van € 75,- excl. BTW gevraagd.
De inschrijving is pas defintief nadat deze betaling is voldaan.
Door je in te schrijven, ga je akkoord met de voorwaarden.

Jouw gegevens

Naam:

Adres:

Postcode:

Woonplaats:

E-mailadres:

Terug naar overzicht