Inloggen - Bent u journalist of redacteur?

Kennismaken

Kennismakingsactie

Terug naar overzicht

Vind het 'doorvertel-goud' in jouw verhaal

06-11-2019 - 13:00 - 16:00 uur
Locatie: ROTS kantoor, Kramsvogellaan 17, 2566 CA Den Haag

Een goed verhaal is belangrijk - een verhaal dat wordt doorverteld is goud waard. Je wil dat je verhaal zich verder verspreidt dan alleen via het medium dat het voor je deelt. Dus, hoe creëer je een olievlek zodat jouw boodschap ook uitgedragen wordt, door andere mensen dan jijzelf? Er zijn een aantal breinwetten in communicatie en als je die overtreedt, vergeten mensen je verhaal. Dat doen ze niet met opzet, hun hersenen kunnen niet anders. Marieke leert je welke wetten dit zijn en hoe je het doorvertel-goud in jouw verhaal vindt.

Wat zeggen anderen over deze sessie:

"Marieke leert je hoe je haakjes in je verhaal maakt zodat het brein van je luisteraar jouw verhaal ergens aan op kan hangen. Super fascinerend. Een prachtig vervolg op het wond & pleister verhaal van Janneke."

"Prachtige voorbeelden, opdrachten, breinpuzzels en een heleboel sprankelend enthousiasme. Zo werkt een workshop! No blaming, no shaming! Marieke vertelt je echt alles, denkt direct mee naar aanleiding van de gestelde vragen en heeft haar brein zo getraind dat er direct pakkende ideeën op tafel komen. Een workshop om je presentatie terug te brengen naar 1 sheet."

Over Marieke van Dijk

Als cognitief psycholoog heb ik me al meer dan een decennium lang verdiept in de wetenschap over hoe het brein informatie verwerkt. Ik heb me gespecialiseerd in hoe je verhalen en presentaties ontwerpt zodat ze beter onthouden kunnen worden door je publiek. Ik leer mijn klanten hoe ze hun belangrijkste boodschap “doorvertelbaar” kunnen maken en met meer impact kunnen overbrengen. Met als resultaat altijd de drie i’s  1) influence opinions 2) inspire action en 3) ignite change.

Praktische info

Locatie: ROTS kantoor, Kramsvogellaan 17, 2566 CA Den Haag
Datum: 06-11-2019
Tijd: 13:00 - 16:00 uur
Prijs: € 75,- excl. BTW (non-refundable)
Maximum aantal inschrijvingen: 10
Beschikbare plaatsen: 10

Voor het inschrijven van deze sessie, wordt een non-refundable bedrag van € 75,- excl. BTW gevraagd.
De inschrijving is pas defintief nadat deze betaling is voldaan.
Door je in te schrijven, ga je akkoord met de voorwaarden.

Jouw gegevens

Naam:

Adres:

Postcode:

Woonplaats:

E-mailadres:

Terug naar overzicht