Inloggen - Bent u journalist of redacteur?

Kennismaken

Kennismakingsactie

Terug naar overzicht

Publiciteit voor HR- en loopbaanprofessionals

18-09-2019 - 12:00 - 15:00 uur
Locatie: ROTS kantoor, Kramsvogellaan 17, 2566 CA Den Haag

Leven lang ontwikkelen, eigen regie nemen, robotisering, employability, duurzame inzetbaarheid. Allemaal onderwerpen die actueel zijn in de discussie over de huidige arbeidsmarkt. Heb je een visie op deze onderwerpen of een ander thema uit het HR of loopbaanvak en wil je een artikel of een opiniestuk schrijven? Werk je met loopbaaninstrumenten, begeleid je mensen op een speciale manier en wil je dit delen met geïnteresseerden? Wat is dan de beste manier om een artikel of een opiniestuk te schrijven, waar kan je dat publiceren en met wie kan je dan contact opnemen? In deze sessie gaan wij met elkaar in gesprek over wat is nieuwswaarde, hoe geef je dat weer in een artikel en wie kan je benaderen voor publicatie.

Let op: de locatie is rolstoelvriendelijk, maar er is geen invalidentoilet aanwezig

Over Marlies van Venrooij

Marlies is hoofdredacteur van LoopbaanVisie, het vakblad voor de loopbaanprofessie voor loopbaanprofessionals, jobcoaches, HR-mensen en wetenschappers. Marlies coacht (beginnende) schrijvers met het op papier zetten van hun gedachten en de kern te pakken van de boodschap. Lees meer over Marlies...

Wat zeggen anderen over Marlies:

"Marlies is een zeer ervaren en professionele loopbaandviseur/coach/trainer. Zij begeleidt medewerkers van werk naar werk vanuit een grote deskundigheid en betrokkenheid."

"Ze is een betrokken, doortastende en zeer ervaren adviseur die steeds gericht is op het behalen van de afgesproken doelstellingen. Marlies van Venrooij laat daarbij haar sociale kant zien maar zeker ook haar gevoel voor humor."

Praktische info

Locatie: ROTS kantoor, Kramsvogellaan 17, 2566 CA Den Haag
Datum: 18-09-2019
Tijd: 12:00 - 15:00 uur
Prijs: € 75,- excl. BTW (non-refundable)
Maximum aantal inschrijvingen: 10
Beschikbare plaatsen: 9

Voor het inschrijven van deze sessie, wordt een non-refundable bedrag van € 75,- excl. BTW gevraagd.
De inschrijving is pas defintief nadat deze betaling is voldaan.
Door je in te schrijven, ga je akkoord met de voorwaarden.

Jouw gegevens

Naam:

Adres:

Postcode:

Woonplaats:

E-mailadres:

Terug naar overzicht