Inloggen - Bent u journalist of redacteur?

Kennismaken

Kennismakingsactie

Terug naar overzicht

Storytelling met impact

04-11-2019 - 14:00 - 16:00 uur
Locatie: Foutloos Rekenen, Professor J.H. Bavincklaan 4, 1183 AT Amstelveen

Je hebt iets te vertellen, maar je weet niet hoe je moet beginnen. Je merkt dat de boodschap niet aankomt of geen effect heeft. Grote kans dat je verhaal niet helder is of dat je de verkeerde woorden gebruikt voor je doelgroep. Storytelling met impact gaat over woorden en beelden gebruiken die overtuigen. Zodat jouw boodschap of verhaal wél aankomt. Met voorbeelden van framing, metaforen en verhaalstructuren neemt Alexandra je mee in manieren om je doelgroep te raken of overtuigen. Je gaat zelf ook aan de slag hiermee op basis van een eigen verhaal of casus die je in duo’s  uitwerkt. Geschikt voor iedereen die bezig is met communiceren voor doelgroepen.

Wat zeggen anderen over deze sessie:

"Praktisch en goede tips."

"Alexandra is een prettig persoon en erg toegankelijk. Tevens merk je dat ze veel ervaring heeft, dat merk je aan hoe ze de mensen benaderd en hoe ze de onderwerpen bespreekt."

Over Alexandra Smith

Alexandra Smith (1975) is trainer storytelling, spreker en actrice. Ze heeft ruim 20 jaar ervaring met communicatie in de breedste en diepste zin van het woord en is expert op gebied van storytelling. Als ze niet op een filmset staat, verzorgt ze wekelijks bij grote bedrijven trainingen op gebied van presenteren, communiceren en storytelling. Regelmatig reist ze af naar Brussel of Luxemburg om daar managers te trainen van de Europese Commissie en het Europese Parlement. Meer over Alexandra...

Praktische info

Locatie: Foutloos Rekenen, Professor J.H. Bavincklaan 4, 1183 AT Amstelveen
Datum: 04-11-2019
Tijd: 14:00 - 16:00 uur
Prijs: € 75,- excl. BTW (non-refundable)
Maximum aantal inschrijvingen: 9
Beschikbare plaatsen: 8

Voor het inschrijven van deze sessie, wordt een non-refundable bedrag van € 75,- excl. BTW gevraagd.
De inschrijving is pas defintief nadat deze betaling is voldaan.
Door je in te schrijven, ga je akkoord met de voorwaarden.

Jouw gegevens

Naam:

Adres:

Postcode:

Woonplaats:

E-mailadres:

Terug naar overzicht