Inloggen - Bent u journalist of redacteur?

Medialunch

Kennismakingsactie

Extra voordelig kennismaken met VIDM

Mediaplatform VIDM is uitgegroeid tot een waardevol netwerk waarbij elkaar verder helpen centraal staat. Stel dat je geen lidmaatschap hebt bij VIDM en ook niet weet of dat wel iets voor je is. Maar je ziet wel een rond-de-tafelsessie die jou interesseert. Dan heb ik een aantrekkelijk aanbod voor je. Je kan een keer vrijblijvend deelnemen aan een rond-de-tafel sessie van je keuze. Gewoon om te kijken hoe het werkt en of het iets voor je is. En natuurlijk steek je er een hoop van op! Om het nog aantrekkelijker voor je te maken, krijg je ook nog een voucher ter waarde van € 100,- cadeau!

Wat anderen zeggen over VIDM
"Deze week twee sessies bijgewoond van VIDM. Wat een waardevolle investering van mijn tijd. Heb mezelf beloofd dat ik dit echt ├ęcht veel vaker ga doen. Aanrader!"
Sofie Varrewaere - Executive & Personal Coach , Soundboard to CEO and C(-1) Level

"Een inspirerende, waardevolle rond-de-tafelsessie gehad met vele bruikbare concrete tips waar je meteen mee aan de slag kunt (ik heb aardig wat aantekeningen gemaakt!)."
Cynthia Telting, director #DigiDames

"Zonder het advies had ik nooit o.a. fullcolour in het Financieel Dagblad gestaan."
Dr. Ir. Ellen de Lange-Ros, Auteur van businessromans

Hoe profiteer je van de korting?
Je kiest een rond-de-tafel sessie uit het beschikbare aanbod en schrijft je in. Daar betaal je de normale € 75,- voor en tegelijkertijd ontvang je een kortingscode waarmee je 100 euro korting krijgt bij het afsluiten van een Pro- of VIP-lidmaatschap. Tel uit je winst! Het inschrijfgeld voor de sessie heb je hiermee direct terugverdiend en je hebt ook nog 25 euro extra als welkomstcadeau gekregen.

De sessies die hieronder staan, zijn op dit moment beschikbaar voor niet-leden. Voor de volledigheid wijs ik je erop dat na je inschrijving er in geen enkel geval restitutie plaatsvindt. We houden namelijk van goed gevulde sessies, waarbij elke stoel is bezet. Wil je je voor andere of meerdere sessies inschrijven? Lees dan hier meer over Mediaplatform VIDM en ontdek welk lidmaatschap het beste bij je past. Heb je al een lidmaatschap bij VIDM? Dan staan alle sessies waar jij uit kiest hier.

Overtuigen met je stem

20-04-2021 - 10:00-11:30 uur
Locatie: Online sessie


Ontdek je doelgroep

28-04-2021 - 9:30 - 11:00 uur
Locatie: Online sessie


Radio-interview: learning by doing

11-05-2021 - 10:00 tot 12:15 uur
Locatie: Online sessie


Concrete feedback op jouw verhaal

15-06-2021 - 15:00 - 16:30 uur
Locatie: Online sessie