Inloggen - Bent u journalist of redacteur?

Kennismaken

Vrouw in de Media Awards

Vrouw in de Media Awards

AND THE NOMINEES ARE: VROUW IN DE MEDIA AWARDS & YOU GO GIRL 2017


De nominaties voor de Vrouw in de Media Awards 2017 en de aanmoedigingsprijs You Go Girl zijn bekend. Deze awards zijn een initiatief van Mediaplatform VIDM.nl en sprekersbureau ZijSpreekt. Op voordracht van journalisten en voordrachten door het publiek zijn 20 vrouwelijke deskundigen geselecteerd die in aanmerking komen voor een van de twee prijzen. Er kan gestemd worden tot zondag 4 februari op www.vrouwindemedia.nl. (foto prijswinnaars 2016: Dafne Schippers vertegenwoordigd door broer Derek en Anita de Wit van de stichting StopLoverBoys).


Voor de nominaties van de VIDM-award is gekeken naar hun opvallende aanwezigheid in de landelijke media. Er is een diverse en hoogstaande lijst uit gekomen dit jaar. Een goede reflectie van de vrouwelijke deskundigheid die Nederland rijk is. Tevens heeft een jury van journalisten de nominaties voor de YGG-award gekozen.


Vanaf vandaag kan het publiek stemmen op de genomineerden, en zo vertellen wie zij zien als de deskundige die zich het best heeft geprofileerd in de media.
De prijzen zijn beelden gemaakt door kunstenares Ellen Buchwaldt.
Genomineerd voor de Vrouw in de Media Award 2017 zijn in alfabethische volgorde: